NBA rykker basketballkamp til London

Danske basketball-fans skal kun rejse til London, hvis de vil se en enkelt NBA-kamp i næste sæson.
NBA kommer til London. Billedet her stammer fra en sommerkamp i juli mellem Sacramento og Golden State Warriors. Det er dog to andre hold, der kommer til London i januar.
NBA kommer til London. Billedet her stammer fra en sommerkamp i juli mellem Sacramento og Golden State Warriors. Det er dog to andre hold, der kommer til London i januar. Foto: John Locher/AP

Europæiske fans af den nordamerikanske basketball-liga NBA behøver kun at rejse til London for at se en kamp i den kommende sæson.

Toronto Raptors og Orlando Magic spiller nemlig deres kamp den 14. januar i Londons O2 Arena.

Det meddeler organisationen bag NBA.

- Vi ser frem til at komme tilbage til London i næste sæson. Det understreger vores engagement i at lade basketball vokse og tilbyde flere ligakampe til vores fans i Storbritannien, siger NBA-chefen Adam Silver ifølge nyhedsbureauet AFP.

Toronto Raptors hører til i Canadas største by og er det eneste NBA-hold udenfor USA. Her håber man at hente internationale fans ved at spille i London.

- Det er en fremragende mulighed for os at fortsætte med at sætte et globalt aftryk, siger Masai Ujiri, der er administrerende direktør i Toronto Raptors.

Holdet fra Toronto var også med, da NBA senest var i London i 2011.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.