Naser Kahder: Støjberg skal på arabisk tv

Et samarbejde med arabisk tv kan hjælpe Støjberg og co. med at holde udlændinge fra Danmark.
- Hvis regeringen virkelig vil have sit budskab om stramninger ud over rampen, er det meget mere effektfuldt at invitere de to største arabiske nyhedskanaler al-Jazerra & al-Arabiya til Venstres sommergruppemøde i august, skriver Naser Khader på Facebook.
- Hvis regeringen virkelig vil have sit budskab om stramninger ud over rampen, er det meget mere effektfuldt at invitere de to største arabiske nyhedskanaler al-Jazerra & al-Arabiya til Venstres sommergruppemøde i august, skriver Naser Khader på Facebook. Foto: Claus Fisker/arkiv/Scanpix

Hvis V-regeringen virkelig ønsker at begrænse tilstrømningen af flygtninge til Danmark, bør Støjberg og Løkke invitere arabisk tv til Danmark.Sådan lyder det hjælpende råd nu fra det Naser Khader, der er De Konservatives udenrigs- og integrationsordfører.

- Hvis regeringen virkelig vil have sit budskab om stramninger ud over rampen, er det meget mere effektfuldt at invitere de to største arabiske nyhedskanaler al-Jazerra & al-Arabiya til Venstres sommergruppemøde i august, skriver Naser Khader på Facebook og fortsætter:

- Her kan statsministeren og integrationsministeren stille og roligt forklare, hvad man vil, og hvorfor man vil det. Det er også meget billigere end avisannoncer og videoer. De fleste arabere ser de to kanaler, eller kender mindst en, der ser dem. Andre arabiske og mellemøstlige medier vi helt sikkert også citere dem, skriver han.

Fogh gjorde det også

Opfordringen kommer samtidig med, at Inger Støjberg over for Berlingske gør det klart, at hun er klar til at se på alle former for stramninger af udlændingepolitikken.

Tidligere har den nye integrations- og udlændingeminister luftet tanker om at indrykke annoncer i udenlandske aviser, der skal afholde flygtninge fra at søge til Danmark.

Naser Khader minder samtidig Inger Støjberg om, at partifællen og den forhenværende statsminister, Anders Fogh Rasmussen, gik på arabisk tv under Muhammed-krisen for at række hånd ud til de arabiske lande, der følte sig krænkede af Muhammed-tegningerne i Jyllands-Posten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.