Nanna Lüders sender kærlighed til arbejdsløse i sengepraktik

Busters mor skriver gribende update på Facebook til de ledige danskere, der er sendt i sengepraktik.
Nanna Lüders hjerte banker for dem, der har det hårdt. Også de ledige, der sendes i arbejdsprøvning trods smerter og kroniske lidelser.
Nanna Lüders hjerte banker for dem, der har det hårdt. Også de ledige, der sendes i arbejdsprøvning trods smerter og kroniske lidelser. Foto: SCANPIX arkiv

Hun er kendt for sin glasklare stemme og evergreens som 'Afrika' og 'Buster'. Hun er også kendt for at have et hjerte, der banker for samfundets svage og pressede.

I en update på Facebook sender Nanna Lüders nu kærlighed ud til nogle af dem, der har det rigtigt svært i dagens Danmark - nemlig de langtidssyge ledige, der er i sengepraktik, fordi de skal have testet deres tilbageværende arbejdsevner.

"Må jeg have lov til at sende en særlig ultra-kærlig hilsen til de stakkels syge mennesker i Danmark, der er blevet sendt i sygepraktik og dermed, for manges vedkommende, har været gennem års ufattelige ydmygelser," skriver den 52-årige sangerinde.

"Mange er blevet stærkt traumatiserede," fortsætter hun.

"At blive anbragt på en madras hos en virksomhed, for at, i 5 minutter ad gangen, male de fire årstider, (!!!du læser rigtigt, 4 små malerier ... wtf?????) med en krop der er ramt af stærke kroniske smerter, er mishandling, med kommunens blåstempel".

Nanna skriver, at hun ikke vil komme med "hadefulde tilråb til de ansvarlige." For, som hun konkluderer: Had er for dumme mennesker.

"Jeg vil bare nøjes med at sige: Mine tanker er hos jer, for hver tåre I har grædt, har jeg selv grædt. Jeg er så heldig at kunne skrive - sange - en bog - male malerier, nærmest liggende, og mine smerter kommer og går i det mindste," skriver sangerinden, der kæmper med alvorlige kroniske rygsmerter.

Hun slutter sin update med at sende "dyb respekt" og mange knus til dem, der er i sengepraktik.

Må jeg have lov til at sende en særlig ultra-kærlig hilsen til de stakkels syge mennesker i Danmark der er blevet sendt...

Opslået af Nanna Lyders Jensen på 26. november 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.