Næststørste lottogevinst: Her er kuponen købt

En heldig spiller fra Randers fangede lørdag aften Jokeren og har vundet årets næststørste gevinst på mere end 21 millioner kroner. Weekenden har også budt på milliongevinster i Brande, Pandrup og Frederikssund. Tysker tog 535 millioner kroner i Eurojackpot.
Årets næststørste gevinst blev i weekenden udløst.
Årets næststørste gevinst blev i weekenden udløst. Foto: Scanpix/modelfoto

Mon ikke der er skyllet en Mokaï eller et glas champagne eller to ned i Randers i denne weekend?

I hvertfald blev årets næststørste gevinst lørdag aften udløst i den kronjyske hovedstad.

Gevinsten lyder på intet mindre end 21.269.650 kroner og er vundet i Joker. Det lykkebringende spil var købt hos Meny i Bredstrupsgade på kanten af Randers' centrum, oplyser Danske Spil.

Dermed skriver den heldige randrusianer sig ind på listen over årets største gevinster; kun overgået af den vejlenser, der i marts vandt svimlende 28 millioner kroner i Joker.

Seks Lotto-millioner

I lørdagens Lotto-trækning ramte en enkelt spiller de syv vindertal på samme række. Den heldige spiller har vundet 6.196.895 kroner, og spillet er købt hos Kvickly i Storegade i Brande.

I ekstra-trækningen blandt alle præmiegivende rækker i Lotto – den såkaldte millionærgaranti – var heldet med en spiller fra Frederikssund Kommune.

Spilleren vandt sølle 37 kroner, men var altså heldig i lodtrækningen, så der ruller en ekstra gevinst på 1.000.000 kroner ind på kontoen.

Dansk millionær i Eurojackpot

Allerede fredag aften blev en dansker millionær.

Det skete i Eurojackpot, hvor det blev til en 2. præmie på 1.541.099 kroner. Gevinsten er vundet på et spil købt hos Super Spar i Brogårdsgade i Kås ved Pandrup.

Fredagens enorme 1. præmiepulje på 535 millioner danske kroner blev vundet af en tysk spiller.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.