Næste 'Årgang 0' bliver uden Emma

Den populære dokumentarserie må undvære et af de faste ansigter næste år.
Den sympatiske familie fra Tarm har haft brug for en skærmpause. 
Den sympatiske familie fra Tarm har haft brug for en skærmpause.  Foto: TV 2

Siden seriens begyndelse i år 2000 har den kække pige Emma været med. Den jyske pige med det glade smil har fra starten af været populær blandt de mange seere af TV 2-programmet, der følger en gruppe børn, som alle kom til verden i 2000.

Men i 2016 bliver der ingen Emma i 'Årgang 0'.

Familien, der udover Emma består af mor Lene, far Poul-Erik og Emmas yngre brødre Simon og Mikkel, har ikke haft kameraene i nakken i år.

- Jeg tror, vi har haft brug for det som familie, at der har været ro på, sagde Emma, da Ekstra Bladet mødte hende til 'Vild med dans'-finalen i Horsens i sidste uge.

Allerede i foråret erklærede familien, at 2016-programmerne blev uden dem. Og det har senere vist sig at være en god idé. Emma har nemlig haft et "hårdt år" i år, som hun selv udtrykker det.

Hun kom voldsomt til skade med knæet, da hun spillede fodbold, og det betød, at hun måtte udskyde sine planer om at tage på idræts-efterskole. Lige nu går hun til genoptræning.

Familien har ikke besluttet, om de hopper med på 'Årgang 0'-vognen igen. Men det håber planlæggerne af programmet.

- Emma og hendes familie har været med siden starten i år 2000 og er derfor en helt central og dybt elsket del af dokumentarserien, har TV 2-redaktør Mette Heiberg tidligere sagt.

Når programmet bliver vist i 2016 vil kameraerne stadig følge de tre øvrige børn og deres familier, Rachel fra Aabenraa, Stephanie fra Slagelse og Christian fra Aarhus.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.