Nabo i chok: Lurer-hus godkendt af kollega

En mand fra Roskilde er rystet over naboens nye hus. Det er naboens kollega fra kommunen, der har godkendt huset.
Bom, så stod der pludselig et hus med udsigt lige ned i naboens stue. Manden på billedet har ikke med sagen at gøre.
Bom, så stod der pludselig et hus med udsigt lige ned i naboens stue. Manden på billedet har ikke med sagen at gøre. Foto: Colourbox / modelfoto

Et nyt hus på Elmevej i Roskilde får hårde ord med på vejen af husets nabo.

Naboen er nemlig ikke blevet hørt på trods af, at huset ligger anderledes på grunden end det forrige. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Huset er også bygget med kviste, som giver indbliksgener, og endelig er husets nye ejer ansat i byggesagsafdelingen i Roskilde Kommune, som altså har givet byggetilladelsen til en af sine egne ansatte.

- Jeg er dybt, dybt rystet over, at jeg ikke er blevet hørt om noget som helst. De eneste informationer, jeg har fået, har jeg selv søgt, siger naboen til nybyggeriet, Sebastian Munnecke, som nu må leve med, at man fra kvistene på det nye hus kan se direkte ind i hans stue og i øvrigt hele hans have.

- Jeg har svært ved at se, at en medarbejder i forvaltningen ikke er inhabil, når man behandler en byggesag fra en kollega, siger han.

Leder af miljø- og byggesagsafdelingen i Roskilde Kommune, Kim Dahlstrøm, afviser, at byggesagen skulle have været behandlet anderledes.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.