Nådesløs Wozniacki: En af mine bedste kampe

Caroline Wozniacki mente, at sejren over Petra Kvitova ved WTA Finals var en af hendes bedste kampe nogensinde.
Wozniacki skal i lørdagens ene semifinale møde enten Serena Williams (USA), Simona Halep (Rumænien) eller Ana Ivanovic (Serbien).
Wozniacki skal i lørdagens ene semifinale møde enten Serena Williams (USA), Simona Halep (Rumænien) eller Ana Ivanovic (Serbien). Foto: MDB/AP

6-2, 6-3.

Caroline Wozniacki var nådesløs, da hun vandt sin tredje sejr på stribe ved WTA Finals, denne gang over Wimbledon-mesteren Petra Kvitova, der skulle vinde for at bevare chancen for avancement.

- Jeg tror, det er en af de bedste kampe, jeg nogensinde har spillet. Det var en fed fornemmelse, siger Caroline Wozniacki til DR Sporten.

Tidligere på ugen har hun slået Maria Sharapova og Agnieszka Radwanska og er videre til lørdagens semifinale med maksimum sejre ved sæsonfinalen, hvor årets otte bedste tørner sammen.

- Hver gang man vinder en kamp her, betyder det rigtigt meget for selvtilliden. Det er de bedste spillere i verden, og der er ingen nemme kampe. Så det er helt sikkert en uge, jeg vil se tilbage på med et smil, siger Wozniacki.

Hun vandt gruppe Hvid foran Agnieszka Radwanska.

Danskeren skal i lørdagens ene semifinale møde nummer to fra gruppe Rød. Det kan blive Serena Williams (USA), Simona Halep (Rumænien) eller Ana Ivanovic (Serbien).

Det bliver afgjort efter mødet mellem Ivanovic og Halep fredag eftermiddag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.