Mystiske fund af dræbte dyr på Bornholm og i Jylland

På Horsens-egnen har forbipasserende fundet resterne af døde, afpillede og flåede rådyr. Og på Bornholm fandt en kvinde to afskårne gedehoveder i en skov.
På Bornholm har to geder lidt en krank skæbne (der er ikke tale om geden på fotoet her.) En kvinde fandt i går to afskårne gedehoveder i en skov på klippeøen.
På Bornholm har to geder lidt en krank skæbne (der er ikke tale om geden på fotoet her.) En kvinde fandt i går to afskårne gedehoveder i en skov på klippeøen. SCANPIX arkiv

To steder i landet efterforsker politiet lige nu mystiske fund af dræbte dyr.

Ved Horsens fandt forbipasserende to steder på egnen resterne af døde, afpillede og flåede rådyr.

Først var det fire rådyr, en hare og tre høns ved sædegården Boller og sent i aftes resterne af omkring 20 dyr ved Gantrup nær Østbirk. Det skriver Horsens Folkeblad.

Forbipasserende borgere fandt dyreligene smidt på marker - og det har været et makabert syn. Nogle af rådyrene mangler hovedet, andre har det endnu, men med en strik om halsen.

Efter det første fund mente Sydøstjyllands Politi, at der var tale om muligt slagteriaffald, men det udelukker politikommissær Martin Husted nu over for Horsens Folkeblad.

Han tør endnu ikke sige, om der er tale om krybskytteri, men politiet efterforsker sagen.

Gedehoveder på Bornholm: Politiet leder efter vidner

På Bornholm gjorde en tilfældigt forbipasserende også et uhyggeligt fund i går.

Ifølge Bornholm Politis døgnrapport fandt en kvinde under en ridetur ved Stampevej to afskårne gedehoveder i skovtykningen ca. 300 meter fra Søndre Ringvej.

De har ligget der nogen tid, skriver Bornholm.nu.

- Vi formoder, at gederne er slagtet på stedet – og vi vil gene høre fra folk, der eventuelt har set noget i området, siger vagthavende ved Bornholms Politi, Karin Hansen, til Bornholm.nu.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.