Mystisk hunde-sag: Hvem savner disse to dyre vovser?

Ejeren til to kostbare racehunde efterlyses.
Hvem savner disse to dejlige racehunde? De blev fundet onsdag, men der er stor mystik om, hvem ejeren er.
Hvem savner disse to dejlige racehunde? De blev fundet onsdag, men der er stor mystik om, hvem ejeren er. Foto: Privatfoto

To velplejede hunde af racen engelsk bulldog har skabt mystik i Vordingborg.

Efter flere dages efterlysning er det nemlig ikke lykkedes at finde frem til hundenes ejere, skriver TV Øst.

De to hunde blev fundet i onsdags, da de strejfede rundt omkring Mern ved Vordingborg. De er mellem to og fire år gamle, og virker velplejede, kærlige og ved godt helbred. Desuden har de - fordi der er tale om racehunde - en samlet værdi på cirka 30.000 kroner.

Er ejeren kommet noget til?

Alt dette gør det ekstra mystisk, at ejeren ikke har henvendt sig, siger Lone Wiegall Larsen, som er indehaver af Ny Holmegård Hundepension, hvor hundene indtil videre er indkvarteret.

Hun bekræfter mandag eftermiddag over for Avisen.dk, at hundenes ejer stadig ikke har meldt sig. Hun frygter, at det skyldes at ejeren er syg eller kommet noget til.

En dyrlægescanning har vist, at hundene hedder eller har heddet Victor og Tøsen - men scanningen førte kun frem til den oprindelige avler, ikke den nuværende ejer.

Sagen er nu overdraget til politiet, skriver TV Øst. Hvis ejeren ikke har meldt sig efter påske, bliver næste skridt at finde et nyt hjem til hundene.

Hvis du har oplysninger om hundene, kan du kontakte politiet på telefon 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.