Mystisk flystyrt: Vragdel er skyllet op på ø

Endnu en brik i puslespillet om MH370 kan være dukket op. Yderligere vraggods kan også stamme fra flyet.
Her bæres et stykke af en flyvinge væk fra stranden af franske politifolk på øen Reunion, der ligger i det Indiske Ocean. Stykket menes at stamme fra MH370-flyet, der forsvandt sporløst sidste år. Nu er nyt vraggods angiveligt også skyllet i land på øen.
Her bæres et stykke af en flyvinge væk fra stranden af franske politifolk på øen Reunion, der ligger i det Indiske Ocean. Stykket menes at stamme fra MH370-flyet, der forsvandt sporløst sidste år. Nu er nyt vraggods angiveligt også skyllet i land på øen. Foto: Lucas Marie/AP

Mysteriet om det forsvundne Malaysian Airlines-fly MH370 kan være kommet et lille skridt tættere på en opklaring.

Få dage efter, at der skyllede en del af en vinge op på den lille franske ø Reunion øst for Madagaskar, er en ny vragdel tilsyneladende dukket op.

Ifølge Sky News er der fundet en ny vragdel, som kan stamme fra det fly, der forsvandt på vej fra Kuala Lumpur til Beijing tilbage i 2014.

Den nye vragdel er dog fundet et andet sted på øen end den del af en vinge, der lige nu befinder sig i Paris for at blive undersøgt nærmere.

Det vides ikke, hvorvidt delene stammer fra det forsvundne fly, men det nye vraggods har kinesisk og malaysisk skrift indprentet og menes at stamme fra indvendigt i flyet.

Tidligere var der forlydender om, at det var en dør, som nu er blevet fundet, men det kan ikke bekræftes.

Det er aldrig opklaret, hvad der blev af Malaysian Airlines-flyet MH370, dets 239 passagerer og besætningen, men måske kan de nyligt fundne vragdele kaste nyt lys over ulykken.

Flyet forsvandt i marts måned i 2014, og uvisheden om passagerernes skæbne har været hård for de efterladte.

Et australsk ledet eftersøgningshold har de seneste 16 måneder uden held ledt efter flyet i den sydlige del af Det Indiske Ocean.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.