Mystisk dødsfald: Politiet får ingen hjælp

En mand faldt ud af et vindue på 2. sal. Men ingen har tilsyneladende set noget.
Foto: Politiet

Det er endnu ikke lykkedes Midt- og Vestjyllands Politi at få hjælp fra offentligheden i en mystisk sag, hvor en 49-årig mand torsdag faldt ned fra 2. sal i Hernings østlige bydel, Hammerum, og mistede livet.

Politiet har bedt om hjælp til at finde to yngre mænd på omkring 20 år. De er omkring klokken 18.00 set tæt ved Elmegade, hvor manden faldt ned.

Politiet vil også gerne snakke med en pige på mellem 16 og 17 år. Hun løb i samme tidsrum på rulleskøjter fra Hammerum Hovedgade og videre ned ad Agerskovvej.

Død ved ankomsten

Det var vidner der torsdag klokken 18.18 slog alarm, da de fandt manden liggende foran ejendommen. Han var død, da politiet ankom.

Politiet har endnu ikke hverken be- eller afkræftet, om der er tale om et uheld eller en forbrydelse, men hændelsen bliver af politiet kaldt for et "mistænkeligt dødsfald".

- Han er faldet ud af en lejlighed, hvor vinduet står åbent. Vi har ikke truffet nogle mennesker i lejligheden efterfølgende, og han bor alene, har Henning Præstegaard fra Midt- og Vestjyllands Politi udtalt til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.