Mysteriet opklaret: Politiet ved nu, hvem den døde mand med den manglende finger er

Politiet har nu fundet frem til identiteten af den afdøde mand med den halve finger.
Politiet vil meget gerne i kontakt med pårørende eller andre, der kan identificere manden.
Politiet vil meget gerne i kontakt med pårørende eller andre, der kan identificere manden.

Opdatering 24/5: Politiet har nu fundet frem til mandens identitet med hjælp fra henvendelser fra offentligheden. Det drejer sig om en mand fra København, som fik et ildebefindende, mens han var ude at løbe.

Af hensyn til familien har politiet ikke yderligere kommentarer. Vi har af hensyn til de pårørende slettet billederne af mandens ansigt fra artiklen.

---

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der blev fundet død for et par uger siden. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Manden blev fundet på Fridtjof Nansens Plads 2 i København Ø den 9. maj klokken halv 9 om morgenen. Han havde fået et ildebefindende og var så dårlig, at politiet ikke kunne kommunikere med ham - derfor ved politiet heller ikke, om manden talte dansk eller ej. Han er siden afgået ved døden, og politiet leder nu efter pårørende eller andre, der kan identificere ham.

Sportstøj og manglende finger

Manden beskrives som hvid, mellem 55 og 65 år gammel og mellem 175 og 185 cm høj. Han er kraftig af bygning, har blå øjne og sort, kort hår og sorte, korte skægstubbe. Desuden mangler han halvdelen af sin venstre hånds ringfinger.

Han var iført en rød Goretex-løbejakke af mærket Frestyle Sport, en blå løbetrøje af mærket Newline, sorte lange løbetights af mærket Nike og et par korte blå løbetights af mærket Ozone. Desuden havde han blå løbesko i størrelse 44  af mærket New Balance på, og en sort hue. Han medbragte to nøgler i nøglering, oplyser politiet.

Hvis du kender manden eller har oplysninger om ham, bedes du kontakte Københavns Politi på telefon 114 eller 33 14 14 48. Du kan også kontakte Sagsefterforskningssektionen, Station Bellahøj, på telefonnummer 93 50 00 44.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.