Muskelbundt truede ung kvinde - men hun lod sig ikke kue

Politiet i Tønder leder efter den mand, der forsøgte at true en ung kvinde til tavshed.
Politiet hører gerne fra folk, der kan hjælpe med at identificere gerningsmanden.
Politiet hører gerne fra folk, der kan hjælpe med at identificere gerningsmanden. Colourbox

Veltrænet, muskuløs og næsten karseklippet. Sådan lyder beskrivelsen af den mand, som politiet i Tønder ifølge Jydske Vestkysten efterlyser.

Manden overfaldt onsdag i sidste uge en ung kvinde. Overfaldet fandt sted om morgenen lidt før klokken otte på en sti bag boligblokkene på Bargumsvej i Tønder.

Offeret, en 23-årig kvinde, blev skubbet op i et trådhegn og forsøgt truet til at trække en anmeldelse om vold, som hun på et tidligere tidspunkt havde indgivet mod en tredje person, tilbage.

Men den unge kvinde lod sig ikke kue. Overhovedet ikke. Fremfor at trække sin anmeldelse tilbage, gik hun til politiet og anmeldte det nye overfald og truslerne. Hun kunne dog ikke identificere den mand, der truede hende.

Lederen af lokalpolitiet i Tønder, Svend Erik Paulsen, siger til Jydske Vestkysten, at man ser med stor alvor på sagen - og at man nu offentliggør episoden i håb om at få oplysninger til at kunne identificere manden.

Signalement

Han beskrives som 25-35 år gammel, dansk, cirka 185 centimeter høj, veltrænet og meget muskuløs og med brunt, meget kort, nærmest karseklippet hår. Han var iført en forvasket stram lys t-shirt, mørke jeans og sorte Nike-sko.

Politiet behandler sagen som en overtrædelse af straffelovens paragraf 123, der handler om vidnetrusler og har en strafferamme på op til otte års fængsel.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.