Muligt skyderi sætter flådebase i USA i alarmberedskab

Ingen er kommet noget til ved muligt skudangreb på flådestation, som i 2013 var scene for blodigt angreb.
Soldater holder vagt ved den flådestation i Washington, hvor der torsdag morgen lokal tid blev meldt om skyderi. Det er imidlertid ikke bekræftet, om der rent faktisk blev affyret skud.
Soldater holder vagt ved den flådestation i Washington, hvor der torsdag morgen lokal tid blev meldt om skyderi. Det er imidlertid ikke bekræftet, om der rent faktisk blev affyret skud. Foto: Jacquelyn Martin/AP

Den særlige amerikanske politistyrke Park Police er torsdag morgen amerikansk tid rykket ud til en flådestation i Washington efter ubekræftede meldinger om skyderi.

Politiet er i gang med at finkæmme området for at finde en person, der muligvis har affyret skud på basen.

Flere kilder har berettet om skyderi ifølge tv-stationen Fox News, men kilder på basen siger til andre medier, at der ikke er blevet affyret skud.

En talsmand for flådestationen siger til en lokal radiostation, at der ikke er tilskadekomne, og at der ikke er set nogen skytte på stedet.

Også brandvæsnet i Washington oplyser ifølge nyhedsbureauet Reuters, at der ikke er meldinger om sårede eller dræbte.

Meldingerne om, at der kunne være affyret skud på flådebasen, fik myndighederne til at lukke basen ned.

Dramaet begyndte, da en person slog alarm til myndighederne og meddelte, at der var hørt skud i bygning 197.

Det er den samme bygning som i september 2013 var scene for et blodigt angreb, da Aaron Alexis, som var på kontrakt hos flåden, skød og dræbte 12 personer.

Siden da er sikkerheden blevet skærpet ved, at tilstedeværende på basen oftere skal vise identifikationspapirer, ligesom der bliver foretaget flere sikkerhedstjek af tasker.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.