Mourinho: Sværeste modstander i en måned

José Mourinho mener, at Leicester er det bedste hold, hans mandskab har mødt i en måned.
José Mourinho var glade for sejren over Leicester, der bringer Chelsea snublende tæt på mesterskabet.
José Mourinho var glade for sejren over Leicester, der bringer Chelsea snublende tæt på mesterskabet. Foto: Rui Vieira/AP

Chelseas karismatiske manager, José Mourinho, går ikke af vejen for at sende en lille diskret stikpille i retning af konkurrenterne, og det undlod portugiseren da heller ikke efter onsdagens 3-1-sejr over Leicester.

Leicester har været inde i en fantastisk stime og er nu over nedrykningsstregen, og Mourinho var derfor meget tilfreds med sejren.

- Den måde, vi spiller på i anden halvleg, imod det bedste hold vi har mødt i en måned, var fantastisk, siger Chelsea-manageren ifølge BBC.

I betragtning af, at Chelsea i de to foregående kampe har mødt Manchester United og Arsenal med henholdsvis en smal 1-0-sejr og 0-0 til følge, vil de to holds fans nok føle sig en smule provokeret af kommentaren.

Og Mourinho har mere skyts:

- I april forventede alle, at vi ville tabe point mod Arsenal og Manchester United, men april var måneden, hvor vi ødelagde modstanderne, lyder det fra portugiseren.

- Vi vandt hver eneste kamp (i april, red.) undtagen det uafgjorte resultat mod Arsenal, så jeg er meget tilfreds. Nu skal vi bare have tre point mere, siger Mourinho.

Chelsea møder søndag Crystal Palace på hjemmebane, og her kan klubben altså fejre det engelske mesterskab, hvis holdet vinder kampen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.