Morten Olsen: Eriksen kunne godt have spillet
Hvis kampen mod Rumænien havde været vigtig nok, så havde både Christian Eriksen og Krohn-Dehli været på banen
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Christian Eriksen kunne godt have spillet mod Rumænien, siger landstræner Morten Olsen.
Christian Eriksen kunne godt have spillet mod Rumænien, siger landstræner Morten Olsen. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO


Hvis der havde stået vigtige point i EM-kvalifikationen på spil tirsdag aften, så havde Christian Eriksen og Michael Krohn-Dehli været på banen.

Landstræner Morten Olsen havde på forhånd sendt Krohn-Dehli hjem fra landsholdslejren før venskabskampen mod Rumænien, hvor Olsen helt valgte at spare Christian Eriksen, der døjer med en øm ankel.

I stedet spillede Danmark med debutanterne Lucas Andersen og Nicolaj Thomsen på Krohn-Dehli og Eriksens positioner i 0-2-nederlaget til Rumænien.

- Der var ingen grund til at satse med Eriksen. Vi spillede den vigtige kamp i fredags mod Serbien.

- Hvis det havde været en kvalifikationskamp, så kunne han godt have spillet. Det kunne Krohn-Dehli også, siger Morten Olsen.

Fravalget af de to landsholdsprofiler var måske en af årsagerne til, at det danske landshold ikke skabte det store mod Rumænien.

- Jeg har et ansvar over for spillerne. Hvis spillerne ikke er 100 procent klar, så tager vi hensyn til spillerne, siger landstræneren.

Danmark vandt fredag med 3-1 ude over Serbien i EM-kvalifikationen, inden tirsdagens nederlag i Bukarest, der rundede landsholdsåret af.

/ritzau/


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.