Sig noget pænt om Løkke

Morten Østergaard: Her viste Løkke det lederskab, som har været savnet

Lars Løkke Rasmussens politiske modstandere er blevet bedt om at sige noget pænt om statsministeren i anledning af regeringens kommende etårs jubilæum.
Lars Løkke Rasmussen viste noget af det lederskab, der har været savnet i Folketingssalen, da han talte på Kgs. Nytorv efter terrorangrebet i Paris, mener Morten Østergaard.
Lars Løkke Rasmussen viste noget af det lederskab, der har været savnet i Folketingssalen, da han talte på Kgs. Nytorv efter terrorangrebet i Paris, mener Morten Østergaard. Foto: Scanpix/arkiv

Den 28. juni er det et år siden, at Lars Løkke Rasmussen (V) satte sig i den varme stol i Statsministeriet. 

Avisen.dk har bedt politikere fra Folketingets otte partier, som ikke sidder i regeringen, sige noget pænt om statsministeren i anledningen af etårs-jubilæet.

De Radikales formand Morten Østergaard havde ikke mulighed for at medvirke per telefon, men skriver i en sms til Avisen.dk:

- Da Løkke efter terrorattentatet i Paris på Kongens Nytorv slog fast, at der gøres forsøg på at skabe: ”en ond og falsk skillelinje mellem vesten og islam,” viste han noget af det lederskab, som har været savnet i folketingssalen og i den første politik.

Pia Olsen Dyhr: Godt kæmpet

Hos SF beundrer formand Pia Olsen Dyhr Lars Løkke Rasmussens evne til at kæmpe de ideologiske kampe med embedsmændene i ministerierne.

- Jeg vil sige, at han (Lars Løkke Rasmussen, red.) har taget nogle ideologiske kampe, som jeg ikke er enig i, og som han har tvunget igennem på trods af regeringens embedsmænd, og det er da flot gået, lyder det fra Pia Olsen Dyhr.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.