Morten Ørum: Fornemmede at hole-in-one var på vej

Allerede i sidste uge havde Morten Ørum Madsen fortalt sin caddy, at der var et hole-in-one på vej.
Morten Ørum Madsen sluttede af med et hole-in-one og en eagle på de to sidste huller i Sydafrika, hvilket sendte ham op på en delt førsteplads.
Morten Ørum Madsen sluttede af med et hole-in-one og en eagle på de to sidste huller i Sydafrika, hvilket sendte ham op på en delt førsteplads. Foto: Morry Gash/AP

Golfspilleren Morten Ørum Madsen har fået en fremragende indledning på Tshwane Open i Sydafrika med en delt førsteplads på åbningsdagen.

De to sidste huller bød på en hole-in-one efterfulgt af en eagle for den 26-årige midtjyde.

- De seneste par uger har jeg flere gange slået bolden helt tæt på hullet, og faktisk sagde jeg til min caddy i sidste uge, at der snart ville komme en hole-in-one på scorekortet, siger Morten Ørum Madsen til European Tours hjemmeside.

Det perfekte slag faldt på et par tre hul, men danskeren var ikke færdig. På det afsluttende par fem hul præsterede han en eagle, hvilket vil sige tre slag.

- Når man står på den næste tee, så tror man meget på sig selv, og jeg lavede et meget godt drive efterfulgt af et godt slag med tre-jernet. Det er ikke lige noget, man forventer, men noget man drømmer om, siger Ørum Madsen.

- Jeg har fundet ind til noget i mit spil, som virker, og jeg har været ret konstant, siger danskeren.

Den danske golfspiller deler førstepladsen med David Horsey fra England, der ligesom Ørum Madsen brugte 63 slag.

Turneringens anden danske deltager, Lucas Bjerregaard, er placeret langt tilbage efter en åbningsrunde i 71 slag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.