Morten Messerschmidts lillebror overfaldet

EU-politiker Morten Messerschmidts lillebror er blevet overfaldet
EU-politiker Morten Messerschmidt, hvis lillebror onsdag eftermiddag blev slået i hovedet af hætteklædte gerningsmænd.
EU-politiker Morten Messerschmidt, hvis lillebror onsdag eftermiddag blev slået i hovedet af hætteklædte gerningsmænd. Foto: Scanpix / arkiv

Den kendte EU-politiker Morten Messerschmidts 15-årige lillebror blev onsdag eftermiddag ved 16.30-tiden passet op i Frederikssunds gågade af fire hætteklædte unge, der slog ham med en knytnæve i ansigtet - efter de først havde sikret sig, at han er i familie med den kendte DF'er.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Slaget ramte den 15-årige på højre kind, så han fik et mærke og en ridse i huden, og han faldt og slog næsen, der blødte, mens overfaldsmændene stak af, fortæller hans mor Inge Messerschmidt.

- Jeg synes, det er så skræmmende og grotesk, at det kan ske, at han som pårørende til en kendt person ikke kan færdes frit uden at blive overfaldet. Det er bare ikke i orden, fastslår den rystede mor, der er byrådspolitiker i Frederikssund for Dansk Folkeparti, og som i går morges anmeldte overfaldet til Nordsjællands Politi i Frederikssund og fulgte sønnen til skadestuen, så der kunne blive optaget en rapport til sagen.

Nordsjællands Politi bekræfter, at de har fået en anmeldelse om vold begået mod en 15-årig i Frederikssunds gågade, men politikommissær Michael Gaml afviser over for Frederiksborg Amts Avis at kommentere, om offeret er fra familien Messerschmidt.

- Vi efterforsker sagen. Mere har jeg ikke at sige, lyder det fra Michael Gaml, Nordsjællands Politi, som understreger, at politiet generelt tager både voldsanmeldelser og anmeldelser om politisk motiveret vold alvorligt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.