Morgenfrisk prins tager løbere på sengen

Protektor for Londons årlige maraton Prins Harry udtalte sidste år glæde over sin rolle i løbet. Nu har han overværet årets første træning.
Prins Harry overværede søndag årets første træning til London Marathon, som samler penge ind til forskellige velgørende organisationer.
Prins Harry overværede søndag årets første træning til London Marathon, som samler penge ind til forskellige velgørende organisationer. Foto: Geoff Pugh/AP

Selvom man er royal, kan man godt stå tidligt op på en søndag.

Det beviste engelske prins Harry, da han søndag morgen dukkede op på Twickenham Stadium i London for at overvære en række maratonløbere træne.

Løberne træner nemlig ikke bare op til at sætte personlige rekorder. I april skal de spæne de godt 42 kilometer igennem Londons gader for at sætte fokus på en række velgørende formål, som prins Harry selv støtter. Det skriver Hello! Magazine.

Prins Harry benyttede derfor lejligheden til søndag at takke løberne, der støtter velgørenhed, som prinsen selv har et særligt forhold til.

En af dem var Jane Fishwick, der løber for sin søn Jack. Han blev skadet i forbindelse med en rugby-kamp, og han bliver nu derfor hjulpet af Rugby Football Union Injured Players Foundation, som prins Harry er protektor for.

Udover at støtte en række velgørende formål, er prins Harry også protektor for selve maratonløbet London Marathon. Sædvanligvis står han ved målstregen og uddeler medaljer til løberne, men sidste år måtte deltagerne nøjes med en video af prinsen, der beklagede, at han ikke kunne være der.

Sidst han deltog ved selve London Marathon var i 2013, hvor han og rigmanden sir Richard Branson uddelte medaljer til vinderne.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.