Morgen-lækker på den hurtige måde: Her er de gode tricks

Hår- og makeupkriser kan give en træls start på dagen. Her er ni hurtige tips
Okay, det er ikke os alle, der bliver mødt af et lige så smukt spejlbillede. Men man kan gøre et par ting for at peppe udseendet op om morgenen.
Okay, det er ikke os alle, der bliver mødt af et lige så smukt spejlbillede. Men man kan gøre et par ting for at peppe udseendet op om morgenen. Foto: SCANPIX arkiv

Af Silke Grane, IN, Aller Media

Er du løbet tør for neglelakfjerner, og dine negle ser håbløse ud? Eller ser du så grå og farveløs ud i ansigtshuden, at ikke engang mascara og lidt lipgloss kan redde det?

Skønhedsredaktør på magasinet IN, Silke Grane, kommer her med sine bedste tips til, hvordan du får styr på dit elektriske hår, dine tørre læber og mascaraen, der klumper, så du kan få en god start på dagen, selvom du ikke har oceaner af tid.

1. Øjenskygge som eyeliner
Er din eyeliner sluppet op, kan du sagtens bruge en af dine mørke øjenskygger til det samme. Brug blot en let våd pensel til at stryge øjenskyggen på med, så får du et blødt og smukt resultat.

2. Elektrisk hår
Stritter håret statisk til alle sider, så tag en smule bodylotion eller læbebalm i hænderne, og kør dem hen over hårets overflade. Fordel resten i spidserne for at samle dem.

Jane Birkin kræver sit navn fjernet fra ikonisk Hermès-taske: Se hvorfor på IN.dk

3. Fjern neglelak med neglelak
Det kræver lidt arbejde, men du kan faktisk godt fjerne neglelak ved at lægge et friskt lag lak ovenpå den gamle og så gnubbe (med et fast tryk) med en vatrondel. Det er vigtigt, at du gør det, før det nye lag tørrer.

4. Tørre hænder
Er hænderne tørre og ru, så prøv et lunkent håndbad tilsat lidt kropsolie. Har du ikke en kropsolie stående, kan du bruge olivenolie. Dup hænderne forsigtigt tørre bagefter, så de kan få lov at suge olien til sig.

5. Fra træt til frisk
En blush kan gøre underværker for dit ansigt, hvis du føler dig træt og grå. I stedet for at lægge den på kindbenet, så prøv at lægge en blid fersken (til varme hudtoner) eller rosa (til kolde hudtoner) på æblet af din kind for et ungdommeligt, friskt udtryk.

Se tre lækre efterårsfrisurer og få guiden til at sætte dem på IN.dk

6. For meget foundation
Er uheldet ude, og du har fået lidt for meget foundation på, kan du redde den ved at spraye en fugtspray på huden. Tag derefter en lille makeupsvamp og fordel din foundation med den, så der kommer et tyndere lag.

7. Ru albuer
Brug den naturlige frugtsyre fra en citron til at mindske tørre, ru albuer. Del en citron i to halve, lad dem sidde på albuerne i fem minutter, vask saften af, og smør afsluttende med en fed creme.

8. Klumpet mascara
Prøv at sætte din mascara ned i et varmt glas vand i 10 minutter. Det blødgører den igen, og gør den nemmere at fordele på vipperne.

9. Tørre læber
Når læberne er tørre, så eksfolier dem med en blød, fugtet klud først. Læg derefter et tyndt lag honning på i 10 minutter, og mærk den blødgørende effekt.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.