Mor med lille baby stadig på flugt: Politiet beder indtrængende om hjælp

30-årige Winnie Wagner Christensen forsvandt med sin nyfødte søn, da Brønderslev Kommune ville anbringe sønnen uden for hjemmet.
- Vi opfordrer naturligvis moderen til at henvende sig til os. Vi beder også indtrængende borgere, der har oplysninger i sagen, til at kontakte politiet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Heine Hansen.
- Vi opfordrer naturligvis moderen til at henvende sig til os. Vi beder også indtrængende borgere, der har oplysninger i sagen, til at kontakte politiet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Heine Hansen. Foto: Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi har endnu ikke fundet den 30-årige Winnie Wagner Christensen og hendes nyfødte, unavngivne søn, kaldet Dean.

Det oplyser Nordjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Winnie Wagner Christensen blev efterlyst onsdag aften og det menes, at hun er gået under jorden, efter kommunen har villet fjerne den nyfødte søn og anbringe ham uden for hjemmet.

Ifølge Brønderslev Kommune er barnet truet på sundhed og udvikling, hvis den efterlyste kvinde fortsat selv skal passe det i hjemmet.

- Vi opfordrer naturligvis moderen til at henvende sig til os. Vi beder også indtrængende borgere, der har oplysninger i sagen, til at kontakte politiet. Det er ikke uden grund, at vi efterlyser kvinden på denne måde. Det sker på baggrund af kommunens vurdering, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Heine Hansen til Ekstra Bladet.

Den efterlyste kvinde er 30 år, cirka 180 cm høj, slank af bygning og med brunt hår med lyse striber i nederste del af håret.

Hun bærer sorte briller og har synlige tatoveringer på arme og krop.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.