Mor dræbt i motorvejsulykke: Herfra stammer betonklodsen

Politiet beder endnu en gang offentligheden om hjælp til at opklare sagen fra den fynske motorvej, der endte med at koste en kvinde livet.
Foto: Scanpix

Betonklodsen, der tidligere på måneden blev smidt ned på den fynske motorvej og endte med at koste en 33-årig, tysk kvinde livet, blev formentlig stjålet fra en byggeplads ved Tarup Centeret i det nordvestlige Odense.

Det viser Fyns Politis efterforskning, skriver de i en pressemeddelelse. 

Betonklodsen blev smidt ned på motorvejen den 21. august omkring klokken 04.00, lige som en tysk personbil med en 36-årig mand, hans 33-årige hustru og parrets 5-årige søn kom kørende.

Ifølge politiet blev der smidt to betonblokke og to mindre brosten ud fra motorvejsbroen, og de formodes alle at stamme fra en byggeplads ved Tarup Centeret, hvor de angiveligt har stået frit tilgængelige.Der er dog ikke serienumre eller lignende på blokkene, hvorfor de endnu ikke med sikkerhed kan slå fast, at de stammer herfra. Men det er altså deres teori.

- Vi ved med sikkerhed, at der mangler et sæt IBF Danblok Type 2-hjørnesten som dem, der blev smidt ned på motorvejen, fra byggepladsen. Det er dels henvendelser fra borgerne, dels vores efterforskning, der har ført os på det spor, udtaler politikommissær Michael Lichtenstein, der leder efterforskningen, i pressemeddelelsen.

Han oplyser, at politiet nu har brug for offentlighedens hjælp til at  finde ud af, hvornår blokkene blev fjernet.- Har nogen set mistænkelige personer omkring byggeriet mellem den 14. juni og 21. august – eller set nogen læsse betonblokke op på en trailer eller måske ind i en bil, så vil vi meget gerne høre om det, udtaler Michael Lichtenstein.

Mens ulykken endte med at koste kvinden livet, blev manden alvorligt kvæstet og er stadig indlagt på intensiv afdeling på Odense Universitetshospital, hvor han på ubestemt tid bliver holdt i kunstigt koma. Den 5-årige dreng slap fysisk med skrammer og er tilbage hos familie i Tyskland.

Hvis nogen har oplysninger i sagen, kan de kontakte Fyns Politi på telefon 114.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.