Montenegro-keeper: Masseafbud kan blive Danmarks fordel

Målvogteren Alma Hasanic er usikker på de danske reservers kvaliteter og havde foretrukket at møde profilerne.
Line Jørgensen var med mod Montenegro ved VM, men er en af de danske profiler, der har meldt afbud til OL-kvalifikationen.
Line Jørgensen var med mod Montenegro ved VM, men er en af de danske profiler, der har meldt afbud til OL-kvalifikationen. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen og alle omkring det danske landshold begræder savnet af Line Jørgensen, Louise Burgaard, Maria Fisker og flere andre profiler i OL-kvalifikationen, der i denne weekend afvikles i Aarhus.

Og lidt overraskende ville Montenegros målvogter Alma Hasanic også have foretrukket et dansk hold med de velkendte navne, når de to hold lørdag aften møder hinanden i et opgør, der kan slukke Danmarks OL-drøm.

- For os er det lidt farligt, for vi ved ikke helt, hvad de nye kan byde på, og hvor vigtige de er for holdet, så jeg mener, det kan være til Danmarks fordel, siger Alma Hasanic om det reservespækkede danske hold.

Vurderingen kom, umiddelbart inden danskerne gik på banen mod Rumænien og leverede en skidt indsats i 25-32-nederlaget.

Respekten for dansk håndbold er dog stor i Montenegro-lejren, hvor spillerne er forberedt på en tæt kamp mod det danske mandskab, der har fordel af hjemmebane.

- Det bliver knaldhårdt. Det er utroligt gode hold, der kæmper om OL-pladsen, og egentlig fortjener alle tre hold at gå videre. Det bliver virkelig spændende. Det bliver fifty-fifty i kampen mod Danmark, siger Alma Hasanic.

Danmarks kamp mod Montenegro begynder klokken 20 lørdag aften.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.