Mogens Camre skilt for fjerde gang

DF-veteranen mener, at ekskonen overreagerer.
- Jeg må indrømme, at jeg synes, det var en overreaktion fra min tidligere kone. Hun ville hjem til Skagen, siger Mogens Camre.

- Jeg må indrømme, at jeg synes, det var en overreaktion fra min tidligere kone. Hun ville hjem til Skagen, siger Mogens Camre.

Foto: Scanpix/arkiv

En, to, tre og nu fire gange er DF-nestoren Mogens Camre blevet skilt.

Det skriver tv2.dk.

Mogens Camre er således blevet skilt fra Karen Helbo, som han har været gift med i to år.

Tidligere har den 80-årige tidligere folketings- og europaparlamentspolitiker været gift med Marianne Camre, forfatteren Vita Andersen og operasangerinden Lene Tychen Camre, som han i alt har syv børn sammen med.

Mogens Camre fortæller til tv2.dk, at Karen Helbo ikke kunne falde til i København, og at hun ønsker at tage tilbage til sit tidligere hjem i Skagen – det skulle være årsagen til skilsmissen.

Verden var blevet for forandret i København, lyder det fra Morgens Camre, der ikke var indstillet på at flytte med.

- Nej, nej, udover sommermånederne er der ikke noget at lave i Skagen, hvis man da ikke er fisker. Vores verdener var nok for forskellige til trods for, at der ikke var så stor uddannelsesmæssig forskel. Det var ikke mit valg, men vi er absolut stadig gode venner, siger Mogens Camre, der afviser, at han selv ønskede at blive skilt.

- Nej, jeg må indrømme, at jeg synes, det var en overreaktion fra min tidligere kone. Hun ville hjem til Skagen, siger Mogens Camre.

Mogens Camre (DF) blev i februar dømt for racisme på grund af ytringer om muslimer og Hitler, som han i sommeren 2014 fremsatte på Twitter.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.