Møllgaard efter dukkert: En af sæsonens bedste kampe

Kriseramte Skjern pressede KIF Kolding København til det yderste, men tabte knebent lørdag aften.
Henrik Møllgaard scorede 10 gange, men kunne ikke forhindre Skjerns nederlag på 30-31 til KIF Kolding København.
Henrik Møllgaard scorede 10 gange, men kunne ikke forhindre Skjerns nederlag på 30-31 til KIF Kolding København. Foto: GRAVERSEN ANITA/GRAVERSEN ANITA

Et stolpeskud og et boldtab i kampens sidste minutter blev dyrt for Skjern Håndbold, der trods et stærkt comeback endte med at tabe 30-31 til guldfavoritten KIF Kolding København i Boxer Herreligaen lørdag aften.

Men for Skjerns landsholdsspiller Henrik Møllgaard er nederlaget et stort skridt i den rigtige retning efter en sløj sæson i den vestjyske klub.

- To point ville da have lunet, men vi er ikke i en situation, hvor en sejr over KIF Kolding er et krav. Vi spiller for at forbedre os og lægge lag på, så vi er oppe i fulde omdrejninger, når slutspillet begynder, siger Henrik Møllgaard.

Skjern lignede ellers en klar taber, da holdet flere gange undervejs var bagud med fem mål, men holdet arbejdede sig op og var syv minutter før slut foran med 28-27.

Men trods en fordelagtig udgangsposition lykkedes det ikke at skabe overraskelsen mod de rutinerede gæster.

- Vi hang bagefter i lang tid, men kæmpede os godt tilbage. Vi manglede lige lidt held, og der var nogle tvivlsomme dommerkendelser i slutfasen. Man må også sige, at KIF Kolding har spillerne til at vinde de tætte kampe, siger Møllgaard.

Landsholdsspilleren var tilbage i centrum af begivenhederne efter et VM, hvor han i vid udstrækning var reduceret til deltidsarbejder.

Møllgaard lavede 10 mål på 14 skud på Kasper Hvidt.

- Jeg er kommet tilbage fra VM med ekstrem spillelyst, og det er nok forklaringen. Det handler ikke om trodsreaktioner, eller noget i den stil, siger Henrik Møllgaard.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.