Moderigtig prinsesse matcher sin mor

Kronprinsesse Victoria og datteren prinsesse Estelle bar næsten ens jakker, da kronprinsessens navnedag blev fejret i Stockholm torsdag.
Kronprinsesse Victoria og datteren Estelle vinker til de fremmødte på slotspladsen ved torsdagens fejring af Victorias navnedag.
Kronprinsesse Victoria og datteren Estelle vinker til de fremmødte på slotspladsen ved torsdagens fejring af Victorias navnedag. Foto: Kungahuset.se/free

Det var en glad og entusiastisk prinsesse Estelle, der torsdag fulgte i hånden på sin mor kronprinsesse Victoria, der blev hyldet på slotspladsen i Stockholm i anledningen af sin navnedag.

I matchende lilla jakker vakte duoen store smil hos de royalister, der var mødt op for at få et glimt af de kongelige.

Prinsesse Estelle, der fyldte tre år i februar, smilte tilbage til de mange fremmødte og vinkede energisk, mens hun hele tiden holdt sig tæt ved sin mor.

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia, der tidligere på ugen kom ud for en skiulykke i Schweiz, var ikke med under fejringen, ligesom også Victorias mand prins Daniel var fraværende.

- Han havde desværre andre gøremål i dag, forklarer Victoria.

- Men jeg er i meget godt selskab, ikke?, joker hun videre med henvisning til charmerende prinsesse Estelle.

Den 37-årige kronprinsesse glædede sig over, at så mange var mødt op for hendes skyld.

Under ceremonien blev der spillet flere melodier til ære for Victoria, ligesom der også blev uddelt et fir-foldigt leve for kronprinsessen, som der er tradition for i Sverige.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.