Mixeddouble er klar til semifinale i Indien

Uden større problemer spillede Joachim Fischer og Christinna Pedersen sig i semifinalen i India Open.
Joachim Fischer og Christinna Pedersen er sikkert videre i Indien.
Joachim Fischer og Christinna Pedersen er sikkert videre i Indien. Foto: PETER KLINT/POLFOTO

De to danske badmintonspillere Joachim Fischer og Christinna Pedersen har de seneste år manifesteret sig som et af verdens absolut bedste mixeddoublepar, og det er de i færd med at leve op til i Yonex Sunrise India Open.

Danskerne er topseedet i turneringen, og fredagens kvartfinale blev, ligesom de to første runder, vundet sikkert. Denne gang gik det ud over over japanerne Kenichi Hayakawa og Misaki Matsutomo.

I et ensidigt første sæt havde danskerne overtaget hele vejen og snuppede sikkert sættet med 21-10.

Efter sidebyttet kom japanerne godt ud, og længe holdt de en lille føring. Men da afslutningen nærmede sig, viste danskerne igen deres format og snuppede sættet med 21-18.

Til gengæld bliver det ikke til dobbelt dansk deltagelse i lørdagens semifinaler i mixeddouble.

Femteseedede Mads Kolding og Kamilla Rytter Juhl måtte se sig slået af kineserne Liu Cheng og Bao Yixin i to sæt med 17-21 og 20-22.

I herredouble bliver Danmark repræsenteret i semifinalerne med minimum et enkelt par. Carsten Mogensen og Mathias Boe, der er topseedet i turneringen, sejrede som ventet mod kineserne Wang Yilv og Zhang Wen. Sætcifre lød på 21-19 og 21-14 til danskerne.

Senere fredag spiller både den danske herredouble med Mads Kolding og Mads Conrad-Petersen samt damedoublen med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl deres kvartfinaler.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.