Mis til grin: De ser latterlige ud - men redder liv

Et firma sælger farvestrålende, fjollede halskraver til katte. Formålet er dog mere ædelt end blot at latterliggøre vores stolte firbenede venner.
Det er hverken for at være med på moden eller latterliggøre misser, at ejerne giver kattene farvestrålende kraver på. Men det er da en velkommen og ganske sjov bivirkning.
Det er hverken for at være med på moden eller latterliggøre misser, at ejerne giver kattene farvestrålende kraver på. Men det er da en velkommen og ganske sjov bivirkning. Twitter

Kan man mon tjene penge på at få katte til at se komplet tåbelige ud?

Svaret er ja. Nancy Brennan har oprettet et firma, BirdsBeSafe, der sælger fjollede, farvestrålende halskraver til katte over nettet.

Formålet er imidlertid ikke at ydmyge de normalt så stolte, majestætiske kattedyr, men at forhindre kattene i at slå kløerne i havens fugle.

De spraglede farver virker nemlig som en blinkende advarselslampe på fuglene, siger Nancy Brennan, der deler billeder på Twitter fra tilfredse kunder og katteejere, der har gjort deres kat til en dårligere jæger ved hjælp af det nye halsklæde.

Her kan du se et udpluk og selv bedømme, om kattene kan bære kraven med stil eller ej:

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.