Millionhandel: TV2-boss og tidligere Dong-chef scorer kassen på boligsalg

Merete og Anders Eldrup har lavet en ganske god bolighandel.
Adm. direktør i TV2, Merete Eldrup, og hendes mand, Anders Eldrup skifter Frederiksberg ud med Østerbro.
Adm. direktør i TV2, Merete Eldrup, og hendes mand, Anders Eldrup skifter Frederiksberg ud med Østerbro. Foto: Scanpix arkiv

14 millioner kroner. 

Så meget blev adm. direktør i TV2, Merete Eldrup, og tidligere topchef i Dong, Anders Eldrups, murstensvilla på Frederiksberg sat til salg for.

Nu er villaen blevet solgt, skriver Ekstra Bladet.

Det betyder, at parret formentlig har scoret en klækkelig sum på salget. De gav nemlig "kun" 2,4 millioner kroner, da de købte huset tilbage i 1994.

Samtidig fremgår det af tinglysningen, at parret blot har optaget et enkelt lån i huset på 3,1 millioner kroner, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Anders Elsrup er det ikke på grund af pengene, parret har valgt at sælge villaen. Den primære årsag er, at børnene er fløjet fra reden, siger han til Ekstra Bladet:  

- Vi har først og fremmest været glade for at bo der. Det har passet rigtig godt til en børnefamilie, så det har været et fint sted for os i de år. Nu prøver vi med en lejlighed i stedet for.

Merete og Anders Eldrup rykker nu til Østerbro, hvor de har betalt ni millioner kroner for en lejlighed på 204 m2, skriver Ekstra Bladet. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.