Millionær på bistand: Jeg har ikke søgt job endnu

Anne Mette Beckmann, kendt som den tidligere millionærdatter, der nu lever på understøttelse, afslører, at hun ikke er begyndt at søge arbejde.
Den fallerede millionøse, Anne Mette Beckmann, har ikke ro til jobsøgning.
Den fallerede millionøse, Anne Mette Beckmann, har ikke ro til jobsøgning. Foto: Stv/Frederik Bondesen

- Danskerne siger altid: Hvad er din plan. Hvordan kan man ha' en plan? Jeg er ikke go' til planer.

Det siger Anne Mette Beckmann i aftenens afsnit af tv-programmet "Til middag hos" på TV 3, hvor den tidligere millionær-datter dyster mod andre kendisser om at kreere det bedste middagsselskab. 

Anne Mette Beckmann har i aftnens afsnit kunstneren Kristian von Hornsleth, sangerinden og bloggeren Anne Gadegaard og Mads Dinesen, som også lyder tilnavnet  Champagnedrengen, til bords.

Især Mads Dinesen går til Anne Mette Beckmann og siger til hende, at hun må forholde dig til den situation, hun er i.

- Det gør jeg, svarer Anne Mette Beckmann og gentager "det gør jeg" flere gange, mens Mads Dinesen forsøger, at få Anne Mette Beckmann til at forstå, hvad han siger.

Anne Mette Beckmann fortæller selskabet, at hun får 3000, 4000 kroner om måneden i overførselsindkomst. Og hun afslører, at hun endnu ikke er gået i gang med at søge arbejde. 

- Fordi jeg ikke har haft ro til det, forklarer Anne Mette Beckmann til middagsselskabet. 

- Men hvad kommer først, spørger Mads Dinesen retorisk og giver selv svaret: - Du får ikke ro før du har et job.

Anne Mette Beckmann fra "Millionær på bistand"

62-årige Anne Mette Beckmann er således fortsat langt fra sit tidligere luksusliv med penge, tjenestefolk og sorgløshed på førsteklasse i Portugal og Frankrig.

Et liv, som hun fortalte om i dokumentaren "Millionær på bistand", og som endeligt måtte lægge bag sig og flytte fra Portugal og hjem til Danmark efter pengene slap op.

Det liv lagde hun bag sig Den nu 62-årige Anne Mette Beckmann blev kendt, da hun for et halvt års tid siden ikke kun blotlagde sit liv i tv-dokumentaren "Millionær på bistand", men også delte de danske seere.

Programmet vises på TV 3 i aften klokken 19.00

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.