Millionær på bistand inspireret af barnestjerne: Mulig indtjening i sigte?

Anne Gadegaard forklarer Anne Mette Beckmann, hvad en blog er i tv-programmet "Til middag hos".
Anne Mette Beckmann.
Anne Mette Beckmann. Foto: Stv/Frederik Bondesen

Der kan være en mulig indtjening på vej til den fallerede millionærdatter Anne Mette Beckmann. I TV 3-programmet "Til middag hos"får hun i hvert fald åbnet øjnene for muligheden for at blogge - og tjene penge på det.

Med i programmet er nemlig også Anne Gadegaard. Og udover at være sanger, så har hun de senere år også ernæret sig som blogger.

Anne Gadegaard vil gerne forklare den arbejds- og boligløse Anne Mette Beckmann, hvordan bloggeriet er skruet sammen. Og hun starter fra bunden:

- Det er jo egentlig som at have en hjemmeside på internettet, forklarer Anne Gadegaard.

- Og så skriver du bare om dig selv. Det er jo faktisk det, jeg gør. Jeg lægger billeder ud af det, jeg laver, og så skriver jeg en lille tekst under.

Brazilian wax

Her vil den ene af de to mandlige gæster, kunstneren Kristian von Hornsleth gerne vide, hvor intimt det bliver.

- Altså, jeg fortæller jo om brazilian wax (se faktaboks under teksten, red.), det gør jeg jo altså, så jeg er meget intim. Det er klart, jeg får ikke taget billeder af brazilian wax, det gør jeg ikke, forklarer Anne Gadegaard.

Den erfarne blogger fortæller også, at hun skriver meget personligt og har blogget om en periode, hvor hun havde angst. Hun forklarer også om forretningsmodellen, hvor det er reklamer der kaster penge af sig.

- Det kunne jeg godt tænke mig, indskyder Anne Mette Beckmann og siger, at hun nu forstår, hvad en blogger er, mens Kristian von Hornsleth foreslår, at Anne Mette Beckmann kan lave en blog med navnet "Hjemløs.dk".

 

Fakta om brazilian wax

Brazilian wax - eller brasiliansk voks - er en voksbehandling, hvor al kønsbehåring fjernes - både foran, bagved og indimellem! 

Ofte efterlader man dog en lille stribe foran.

Kilde: Sunhedslex.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.