Mille Dinesen: En kamp imod sig selv

Den skønne skuespiller er atter aktuel i Tv-serien ”Rita” og det har medført lange arbejdsdage, men Mille har nydt det, for hun er glad for at være tilbage i rollen.
Mille Dinesen er tilbage i rollen som skolelæreren Rita
Mille Dinesen er tilbage i rollen som skolelæreren Rita Scanpix

I aften, mandag, kan du igen følge med i, hvordan Rita og alle de andre i den herlige Tv-serie ”Rita” ordner, roder og rydder op igen på jobbet og i privaten…for med Rita bliver det aldrig helt roligt og ordentligt.

LÆS OGSÅ: Dødt sexliv? Få lyst til mere sex

Den tredje sæson af serien har budt på lange arbejdsdage for Mille Dinesen, der spiller hovedrollen som den rapkæftede klasselærer på Islevgård Skole. Men det har ikke betydet det store, fortæller skuespilleren til Billed Bladet.

Mille Dinesen er nemlig meget glad for sin rolle:

- Det er dejligt at være i den ternede skjorte og cowboybukserne igen og få lov til at være hende for en tid. Der er travlt, men heldigvis på den gode måde. Det er også helt særligt at nå den magiske sæson tre, fortæller skuespilleren til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Dansker hyldet af Hollywood-stjerner

Det er en kamp

I den nye sæson kan vi forvente at se afsnit, der bærer præg af Ritas indre kamp imod sig selv, fortæller Mille Dinesen.

Hun fortæller også til Billed Bladet, at netop det med skolen var en kaotisk tid, da hun selv var barn.

- Min egen skoletid indeholder et kæmpeskift, fra jeg gik i 1. til 6. Klasse. Det var noget kaotisk rod, og derfor skiftede jeg til privatskole, hvor jeg gik fra 7. til 9. Klasse. Jeg må desværre sige, at det var de tre bedste år af mit skoleliv.

LÆS OGSÅ: Alle kan have en urtehave: få start-tips her

Mille Dinesen siger desværre, fordi hun grundlæggende synes, at børn bør gå i almindelig folkeskole med andre børn fra alle mulige miljøer og klasse, så de kan lære og se, hvordan livet også kan være.

Og netop sådan en skole er hun lærer på i den fiktive ”Rita-verden” – se med i aften, mandag, kl. 20.00 på TV2 og se, hvordan Mille Dinesen sparker den ny sæson i gang.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.