Mikkel Kryger: Piger, lyt til os mænd!

Han er en af Danmarks dejligste tv-værter, og så elsker han kvindekroppen og råber nu op. For vi kvinder skal tro på, at det er sandt, når vores mænd fortæller os, at vi har en dejlig krop.
Kvinde, lyt til din mand, når han siger, du er lækker...råder Mikkel Kryger.
Kvinde, lyt til din mand, når han siger, du er lækker...råder Mikkel Kryger. Scanpix

Hørt hørt! Mikkel Kryger hylder kvindekroppen og det bør vi kvinder også selv gøre, mener han.

- Vi ville da ønske, at I ville lytte til os og stole på, at det er rigtigt, hvad vi siger. Jeg kunne aldrig finde på at sige noget grimt om en kvindes krop, for jeg synes ikke, der er noget grimt ved den, siger tv-værten til Femina.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du drikke citron om morgenen

MEN desværre synes mange kvinder selv, at de har noget på deres krop, de gerne vil være foruden eller lave om, og det er ikke helt deres egen skyld, hvis man skal lytte til Mikkel Kryger.

Han fortæller, at mange mænd bruger meget tid på at dyrke den helt stramme silikonebrystede pige og fortælle, at de synes, de er lækre, når de ser dem på TV og film.

LÆS OGSÅ: Gør dette og få sex i morgen

Tag ros til dig

Lidt ansvar har mændene altså også, men enhver kvinder bør nu alligevel lytte til deres mand, når han roser dem, siger Mikkel Kryger til damebladet.

Hvorfor? Jo, fordi kvinder generelt sætter alt for store krav til sig selv, og det er ganske unødvendigt.

OG fordi det er sandt, når din mand siger, han er vild med din krop. 

LÆS OGSÅ: Disse fem fejl laver du, når du føntørrer hår

- Jeg tror faktisk aldrig, jeg har mødt en pige, som ikke var ked af et eller andet ved sin krop og havde flere ting, hun gerne vil ændre ved den, selvom hun var total lækker, siger han til Femina.

Jamen okay så, Mikkel Kryger … Vi lover, at vi vil rose os selv lidt i aften, når vi står foran spejlet på badeværelset …


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.