Mikkel Behas søn får nyt job: Det skal han lave nu

Emil Midé Erichsen tager udfordringen op og vil ud og fortælle om sine oplevelser med båden "Havana" og tv-serien "Mod fjerne kyster".
Her er Emil Midé (tv) og Mikkel Beha Erichsen fotograferet sammen, da familiens båd "Havana" lagde til i København 15. juli.
Her er Emil Midé (tv) og Mikkel Beha Erichsen fotograferet sammen, da familiens båd "Havana" lagde til i København 15. juli.
Foto: Emil Hougaard/Scanpix/arkiv

Emil Midé Erichsen har vind i sejlene hos seerne og scorede højt på popularitets-barometeret, da han sammen med sin far, Mikkel Beha Erichsen, under OL i Rio kommenterede sejlsport.

Nu vil sejleren og eventyreren, som blev landskendt gennem tre sæsoner på TV 2 med serien "Mod fjerne kyster", prøve noget nyt. Han vil stå ansigt til ansigt med folk i stedet for at se ind i et tv-kamera.

Det fortæller han til Billed-Bladet.

– Jeg skal ud at holde nogle foredrag. Og prøve at give mig i kast med det. Det bliver spændende. Det har jeg ikke prøvet før. Jeg har ikke prøvet at tale til flere mennesker, end man gør til en fremlæggelse i skolen. Det skal jeg lige prøve at skrue sammen, og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg tror, det er en sjov udfordring. Jeg glæder mig til at komme ud og fortælle historien fra min synsvinkel, siger han til ugebladet.

Han holder dog fast i planen om at sætte barndomshjemmet i Sydhavnen i stand sammen med sin far. Her skal de hygge sig med blandt andet at skifte taget.

– Jeg skal gå og sætte mit hus i stand. Dér, hvor vi er vokset op. Det er mit barndomshjem i Sydhavnen, som står og trænger til en kærlig hånd. Jeg skal ud og skrue lidt og høvle nogle gulve. Det bliver dejligt, siger han til Billed-Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.