Mikkel Beha fylder rundt: Sådan skal dagen fejres

I dag runder Mikkel Beha Erichsen et skarpt hjørne med et halvt århundrede, men han har for travlt til at kunne fejre sin dag.
Mikkel Beha har arvet sin passion for vandet fra sin far Troels Kløvedal. 
Mikkel Beha har arvet sin passion for vandet fra sin far Troels Kløvedal.  Foto: Mads Nissen/Scanpix

Det lyder ikke helt dårligt at kunne fejre sin 50-års fødselsdag på Copacabana i Rio, men for Mikkel Beha Erichsen betyder det arbejde. Den garvede TV-vært er nemlig i den eksotiske OL-by for at være vært for TV2’s OL-dækning, og det er en travl tjans. Det skriver tv2.dk.

- Det bliver nok en fødselsdag i den meget stille afdeling. Jeg møder ude i vores sejlsportsstudie kl. 08.00 og har skidetravlt hele dagen med fire-fem timers live-dækning af sejlsporten, en tre-fire gennemstillinger til diverse TV 2-kanaler og sluttende med et redaktionsmøde om fredagens program, skriver Mikkel Beha i en mail til TV 2.

Fødselaren skal især kommentere sejlsport, og det foregår med hans ældste søn, Emil, der er kendt som skipper i det populære program ’Kurs mod fjerne kyster’.

Selvom Emil måske kan overtale farmand til en enkelt øl på den store dag, regner Mikkel Beha dog med at dejse om og sove allerede ved 22-tiden, fortæller han til TV2.

Fest med Kløvedal

I stedet må den folkelige TV-vært se frem til familiefesten hjemme i Danmark. Det fortæller Mikkel Behas far, forfatteren og langturssejleren Troels Kløvedal.

- Det sidste, jeg talte med Mikkel om, lige inden han fløj med Emil til Rio, var, at vi lavede en familiefest, når de var hjemme igen. Men hvor og hvornår, ved jeg ikke endnu, siger Troels Kløvedal til TV 2

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.