Mike Jensen forlænger i meget god tid med Rosenborg

Den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen har papir på at være Rosenborg-spiller de næste fire år.
Mike Jensen blev årets spiller i Rosenborg, og nu har han forlænget sin aftale med klubben.
Mike Jensen blev årets spiller i Rosenborg, og nu har han forlænget sin aftale med klubben. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/free

Egentlig havde de ikke så travlt, for den hidtidige aftale udløb først om to år. Alligevel har norske Rosenborg og den danske midtbanespiller Mike Jensen valgt at forlænge kontrakten, så den nu udløber i 2018.

Mike Jensen har spillet to succesrige sæsoner i Trondheim-klubben, som godt nok begge er endt med sølvmedaljer.

Men den tidligere Brøndby-spiller har imponeret klubbens ledelse, som derfor har været meget interesseret i at forlænge.

- Det er en vældig god spiller, som forlænger med os, og det er et godt signal på, at man tror på det, der sker i Rosenborg for tiden, siger klubbens sportschef Erik Hoftun til Adresseavisen.

26-årige Mike Jensen er glad for at have styr på sin fodboldfremtid og udsigten til fortsat at kunne kalde Lerkendal sin hjemmebane.

- Jeg er meget glad for måden, som Rosenborg har bakket mig op på de sidste to år, og jeg synes, at fremtiden ser meget lys ud. Jeg vil vinde noget med klubben, siger han.

Mike Jensen blev kåret som årets spiller i Rosenborg i denne sæson. Han er ikke den eneste dansker i klubben, der også har Tobias Mikkelsen på kontrakt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.