Mick Øgendahl: Her er sandheden om kendis-krig med 'Anden'

Der bliver ikke mere "Tomgang" på TV 2 med Mick Øgendahl. Han er klar med nyt show efter hemmelig test på SmukFest.
Mick Øgendahl er klar med nyt show og tager på turné til september.
Mick Øgendahl er klar med nyt show og tager på turné til september. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv

Ifølge Mick Øgendahl var den store krig mellem ham og kollegaen Anders 'Anden' Matthesen for nogle måneder siden sjov for - og ikke andet end for sjov.

- Haha, der er helt sikkert nogen, der troede, vi mente det alvorligt og syntes, at det var underligt, at vi gjorde det. Men det er jo bare for sjov. Vi er venner og i hiphop og standup-branchen har man altid kørt på hinanden. Det giver jo sjov omtale, og vi var så heldige, at Ekstra Bladet tog det op. Men der er altså intet ondt i det, og vi har grint af det, når vi har mødtes, fortæller Mick Øgendahl til Metroexpress.

De to stand-up-komikere begyndte på skift på de sociale medier at poste provokerende og sjove video-hilsner til hinanden, men som nogen måske frygtede, viser det sig nu, at det kun var to komikere, der hyggede sig.

Klar med nyt show

Mick Øgendahl sneg fredag et testshow ind på SmukFest i Skanderborg. Han begynder nemlig turnéen på sit nye show 'Fest' 15. september. Det er det første store show, som han kommer til at rejse rundt med i fire år.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.