Michelle Hviid efter tumor: Vidste ikke, om jeg stadig kunne forføre en mand

Michelle Hviid blev for et år siden ramt af en tumor i hovedet og fortæller nu i sin nye bog om vejen tilbage til sig selv.
- For at sige det ligeud, så skulle jeg bruge en mandekrop. Jeg havde brug for at finde ud af, om jeg stadig kunne kysse, fortæller Michelle Hviid om årsagen til, at hun sagde ja til at spise middag med Niels, som hun blev kærester med.
- For at sige det ligeud, så skulle jeg bruge en mandekrop. Jeg havde brug for at finde ud af, om jeg stadig kunne kysse, fortæller Michelle Hviid om årsagen til, at hun sagde ja til at spise middag med Niels, som hun blev kærester med. Foto: SCANPIX arkiv

Af Camilla Wass, redigeret til web af redaktionen, FEMINA

Bloggeren og iværksætteren Michelle Hviid er aktuel med bogen ”Råstyrke”, hvor hun – helt uden filter – fortæller om et sygdomsforløb, der ville have fået de fleste ned med nakken, men som hun med styrke og fighterånd har kæmpet sig igennem. Hun fik nemlig i oktober 2014 konstateret en godartet tumor i hovedet og blev opereret.

Er man stadig en sexet kvinde, selv om man har været alvorligt syg? For Michelle, der altid havde haft forførelsen og det seksuelle spil som en vigtig del af sit liv, blev dette spørgsmål ved med at rumstere.

”Jeg har fandeme brugt meget tid på at være flov”, siger Mia Lyhne på femina.dk

- Mit selvbillede ændrede sig. Jeg har altid godt kunnet lide legen i at forføre, og jeg elsker at tænde min mand. Hvis jeg ikke kan DET – hvem er jeg så? Og jeg vidste ikke længere, om jeg kunne. Hvordan skulle jeg sidde og have flirt i øjnene, når jeg ikke længere kunne lukke mit højre øje? Hvordan skulle jeg være sexet, mens jeg savlede ud af munden – eller hvis jeg ikke kunne ramme døråbningen?

Michelle var forelsket i lægen Per, da hendes tumor blev opdaget. Men forholdet gik i stykker, mens hun var syg. Selvom forholdet var nyt, tog det hårdt på Michelle at blive single, mens hun var alvorlig syg.

- Når alle var gået i seng, og alt var lukket og slukket, lå jeg alene i min seng og var MEGA ensom. Jeg havde sendt min mor hjem, fordi hun hjalp mig alt for meget. Jeg var nødt til at lære selv at lave havregrød og skrælle kartofler, selvom jeg faldt og smadrede ting undervejs. I begyndelsen kunne jeg bruge en hel søndag på at skrælle fire kartofler, men jeg GJORDE det, fortæller Michelle med stolthed i stemmen.

Den næsten fem centimeter store tumor landede som en bombe i Michelle Hviids liv: Læs interviewet med hende på femina.dk

I dag er hun kæreste med Niels, som kontaktede hende, efter hun havde skrevet en statusopdatering om en mislykket date på Facebook.

- Den læste Niels, og han inviterede mig på middag. Vi havde haft en flirt kørende for nogle år siden, og jeg tænkte: Ham bliver jeg nødt til at være sammen med – ligesom når man er 15 år og leger med det første kys, fortæller Michelle Hviid.

Skulle bruge en mandekrop

- For at sige det ligeud, så skulle jeg bruge en mandekrop. Jeg havde brug for at finde ud af, om jeg stadig kunne kysse. Jeg drak med sugerør i flere måneder, og mens jeg kørte bil, sad jeg og øvede mig i at holde en ispind mellem læberne. Men man kan jo ikke kysse med åben mund og savl – og hvis jeg ikke kunne kysse, kunne jeg så finde ud af at dyrke sex?

Jeg undrer mig over, jeg er i live: Det siger 98-årige Lise Nørgaard på femina.dk

Frygtløse Michelle tog af sted på endnu en date – for første gang i sit liv uden makeup, fordi det ene øje ikke kunne lukke.

- Niels var enormt omsorgsfuld, men jeg prøvede hele tiden at skræmme ham væk ved at fortælle om alt det, der var galt med mig – for jeg kunne ikke klare endnu et nederlag. På et tidspunkt sagde han til mig: ”Michelle, hvis du går ud og brækker dig i mit badekar, så synes jeg stadig, du er dejlig”.

(artiklen fortsætter under boxen)

Se også:

- Niels var simpelthen bare så sød, og vi er stadig kærester. Han har lige fået en stor portion følsomhed med, og det har nok været lidt overvældende for ham. Men den åbenhed, der var lige fra starten, gjorde, at vi bare klikkede fuldstændig sammen.

I sin nye bog beskriver Michelle, hvordan hun efter sin sygdom var nervøs for, om hun skulle starte forfra seksuelt – i en alder af 42 år.

- Det skulle jeg heldigvis ikke, jeg er helt det samme sted som før. Jeg vidste ikke, om jeg kunne – men det kunne jeg heldigvis godt, siger Michelle Hviid til FEMINA.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.