Michael Laudrup tæt på fremtidsbeslutning

Først efter sæsonen beslutter Michael Laudrup, om han fortsætter som træner for Lekhwiya i Qatar.
Michael Laudrup under træningen, onsdag d. 28. januar 2015 i Lekhwiya Sports Club i Duhail, 20 kilometer uden for storbyen Doha i Qatar Doha. Først efter sæsonen beslutter Michael Laudrup, om han fortsætter som træner for Lekhwiya i Qatar. /ritzau/ (Lars Poulsen/POLFOTO/arkiv)
Michael Laudrup under træningen, onsdag d. 28. januar 2015 i Lekhwiya Sports Club i Duhail, 20 kilometer uden for storbyen Doha i Qatar Doha. Først efter sæsonen beslutter Michael Laudrup, om han fortsætter som træner for Lekhwiya i Qatar. /ritzau/ (Lars Poulsen/POLFOTO/arkiv) Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Kontrakten udløber til sommer, men Michael Laudrup har ikke travlt med at forlænge med Qatar-klubben Lekhwiya - eller træffe en anden beslutning for fremtiden.

- På grund af et meget intenst forårsprogram besluttede jeg allerede i midten af februar, at jeg først ønsker at tale fremtid efter sæsonen, skriver Laudrup i en mail til BT.

Lekhwiya ligger i en god position til at vinde mesterskabet og har stadig chancen for at avancere i den asiatiske udgave af Champions League.

Desuden henviser Laudrup til, at klubben også skal lægge kræfter i pokalturneringen Emirens Cup.

- Derfor skal der ikke være andre ting, der forstyrrer som for eksempel kontraktforhandlinger. Så jeg tager ikke en beslutning før midt/slut maj, lyder det fra Laudrup.

Han bliver også nævnt som det varmeste navn til at overtage jobbet som dansk landstræner, når Morten Olsen går af i sommeren 2016.

Laudrup tiltrådte på en etårig kontrakt i Lekhwiya i sommeren 2014.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.