Michael fandt dræbte Louise: Jeg ville ønske, jeg kunne have gjort mere

52-årige Michael Hudlebusch fandt den dræbte Louise Borglit.
Den 32-årige Louise Borglit blev 4. november dræbt af flere knivstik i Elverpakren i Herlev.
Den 32-årige Louise Borglit blev 4. november dræbt af flere knivstik i Elverpakren i Herlev. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

"Lille P" fik aldrig det liv, som hans mor formentlig havde set frem til og planlagt.

Fredag aften i sidste uge blev "Lille P"'s mor, 32-årige Louise Borglit, slået ihjel. Bestialsk stukket ned i mørket i Elverparken i Herlev.

"Lille P" vil aldrig komme til verden og Louise Borglit vil aldrig opleve glæden ved at få et barn.

Det var 52-årige Michael Hudlebusch, der var den, som fandt den bestialsk myrdede kvinde.

Nu fortæller han om oplevelsen til BT.

"... det var bare ikke nok"

Louise Borglit lå i et buskads. Michael Hudlebusch tog fat i hendes ene arm. Den var helt slap, og han råber til sin veninde, den er helt gal, fortæller han til BT.

- Jeg gjorde, hvad jeg kunne, men det var bare ikke nok. Jeg ville ønske, at jeg kunne ha’ gjort mere, siger Michael Hudlebusch, som er far til tre børn.


Foto: Søren Bidstrup/Scanpix

"... fuck, den er gal"

Det var en løs hund, som ledte Michael Hudlebusch til Louise Borglit.

- Min første tanke er, at ejeren måske er faldet på skrænten. Jeg kigger ud i mørket, indtil jeg ser en person ligge livløs i regntøj og støvler. Hun ligger som et kors med armene spredt ud til siden. Jeg går hen og skubber lidt til hendes skulder og siger højt ’hallo’, men der er ingen reaktion. Så tager jeg hendes venstre arm og løfter den, men den er helt slatten, og jeg tænkte, ’fuck, den er gal’, så jeg råber til min veninde, at hun skulle ringe 112, fortæller Michael Hudlebusch til BT.

På det tidspunkt er Louise Borglit fortsat i live, men selvom Michael Hudlebusch giver hjertemassage på stedet, bliver hun erklæret død.

"... der knækker vi simpelthen sammen"

Han fortæller, at han stod i flere timer i parken med afdødes blod på sine hænder. Og det er først, da han ser nyheder i tv, at han finder ud af, den 32-årige var gravid.

- Jeg kigger på min kone, og der knækker vi simpelthen sammen og begynder at græde begge to. Jeg har kæmpet for to, der lå jo også en lille én derinde i maven, siger Michael Hudlebusch.


Frømænd fra forsvaret har ledt efter efter gerningsvåbnet i Elverparkens sø. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.