Mia Lyhnes barske juleafsløring: "Måske skulle jeg ikke have sagt det"

De fleste voksne har indset, at julemanden ikke er virkelig. Fra i år ved Mia Lyhnes 6-årige døtre det også.
I år har Mia Lyhne fortalt sine døtre, at det altså ikke er julemanden, der kommer gaverne i julesokkerne.
I år har Mia Lyhne fortalt sine døtre, at det altså ikke er julemanden, der kommer gaverne i julesokkerne. Foto: Scanpix / Arkiv

De fleste voksne mennesker kan skrive under på, at der er noget magisk ved juletiden set gennem et barns øjne. Når lysene bliver hængt op i gaderne, og nisserne kravler rundt på loftet.

Sådan har det også indtil for nylig været hjemme hos skuespillerinden Mia Lyhne. Hun er mor til tvillingerne Asta og Andrea på seks år, der i år har fået at vide, at julemanden slet ikke eksisterer.

- Jeg har en sok til mine børn, hvor de får en gave hver dag. De har altid troet, det var julemanden, der kom med gaverne, men i år har jeg fortalt, at det er det altså ikke, fortæller "Klovn"-skuespillerinden.

Tvillingerne blev ifølge deres mor ret skuffede, men det tager hun ikke så tungt.

- Måske skulle jeg ikke have sagt det, men jeg har hørt flere steder, at man bliver nødt til at fortælle det til sine børn på et tidspunkt, siger hun.

- Jeg ved ikke, hvad der er det rigtige, men nu gjorde jeg det.

Pigerne ved derfor nu, at det er deres mor og ikke julemanden, der kommer på besøg om natten med gaver til julesokkerne.

Gaverne består blandt andet af bogstaver, som pigerne får til at kunne danne ord og løse opgaver med, siger skuespillerinden.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.