Mette stadig forsvundet: Politiet søger hjælp på Facebook

Den anoreksi-ramte Mette Hoffmann er væk på sjette døgn. Politiet forsøger nu at få adgang til hendes Facebook-profil.
Mette Hoffmann lider af anoreksi og kan på grund af sygdommen ikke tage vare på sig selv. Politiet skønner, at hun kan være i livsfare.
Mette Hoffmann lider af anoreksi og kan på grund af sygdommen ikke tage vare på sig selv. Politiet skønner, at hun kan være i livsfare. Nordsjællands Politi

Politiet har stadig ingen konkrete spor at gå efter i jagten på den 17-årige Mette Hoffmann, som forsvandt lørdag i sidste uge fra sine forældres bopæl i Fredensborg i Nordsjælland.

Ifølge bt.dk så et vidne Mette Hoffmann i et s-tog i weekenden. Det gør det svært for Nordsjællands Politi at sætte en eftersøgning med hunde eller helikopter i gang, fordi det kræver et afgrænset område. Med S-tog kan Mette være kommet vidt omkring i Københavns-området.

Ifølge bt.dk har Nordsjællands Politi nu sat en sagsbehandler på sagen, som bl.a. forsøger at få adgang til den unge piges Facebookprofil. Det kræver en dommerkendelse og ville være en hjælp for politiet, fordi man via Mettes Facebook-side kan finde ud af, om hun har været aktiv, siden hun forsvandt.

- Vi har fået afklaret nogle ting i sagen, som vi derfor kan udelukke. Men det har desværre ikke bragt os nærmere i vores bestræbelser på at finde hende, siger vagtchefen til avisen.

Kan være i livsfare

Mette Hoffmann lider af anoreksi og kan på grund af sygdommen ikke tage vare på sig selv. Politiet skønner, at hun kan være i livsfare.

Mettes mor, Karina Hoffmann, har over for medierne beskrevet datteren som en dejlig, kvik og klog pige - men også en pige, som har det svært og synes, livet er svært.

- Derfor er det virkelig vigtigt, at folk ringer til politiet, hvis de tror, de har set hende. Så vi kan få hende hjem igen, sagde Karina Hoffmann forleden til ekstrabladet.dk.

Hun og Mettes far bruger alle døgnets vågne timer på at tænke på og lede efter datteren.

- Det er rigtig hårdt. Det er forfærdeligt at tænke på, at nogen måske har taget hende og gjort noget ved hende. Man tør næsten ikke tænke tanken, sagde Karina Hoffmann til ekstrabladet.dk.

Sådan hjælper du

Politiet skriver pigen som dansk, cirka 152 cm høj, meget spinkel af bygning og med langt lyst hår. Hun er iført sort kort dynejakke med pelskrave, blå cowboybukser og brune vinterstøvler.

Tjek dit udhus, skur, garage og lignende, da hun kan gemme sig der, opfordrer politiet.

Hvis du har set den unge pige eller ved noget, kan du ringe til 1-1-4 og bede om at tale med Nordsjællands Politi.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.