Mette Rode Sundstrøm: To ansatte tager sig af det derhjemme

Parret bag Lauritz.com, Bengt og Mette Rode Sundstrøm, har begge fuldt drøn på karrieren. Derfor har de tyet til hjælp udefra for at få familielivet til at køre.
Direktør Mette Rode Sundstrøm med sin mand Bengt Sundstrøm.
Direktør Mette Rode Sundstrøm med sin mand Bengt Sundstrøm. CLAUS FISKER/Scanpix 2012

– Vores husholderske Jeanne er ankeret i vores liv. Hun er hos os fra otte til fem. Når hun går, kommer der en ung pige og bliver til klokken 21. Det lyder ekstravagant, men det var måden, vi kunne få det til at hænge sammen på.

Sådan fortæller Mette Rode Sundstrøm, den ene halvdel af parret bag Lauritz.com, om det at have to krævende karrierer og to små børn til Ugebladet SØNDAG.

Mia Lyhne kender om nogen til det pres, det er at have to små børn og en krævende karriere. På søndag.dk fortæller hun, at hun ville ønske, de havde været to om opgaven

Hushjælpen rejser med

Udover nogle lange arbejdsdage kræver arbejdet med Lauritz.com, at parret rejser en stor del af året.

Indtil i sommer, hvor deres ældste søn startede i skole, har de rejst op til fem måneder om året, og hver gang har de haft en af de unge piger med.

– Det giver os et udsædvanligt familieliv, hvor de mennesker, der hjælper os med det praktiske, er blevet en del af vores familie, siger Mette Rode Sundstrøm.

Tumler med far, hygger med mor

Hjemme i Hestepalæet, som de kalder deres store, gamle trævilla, der ligger lige ved en rideskole, står Bengt for tumlelege og action, mens Mette står for kys, omfavnelser og samtale.

– Ligesom min egen mor, gjorde det. Det er egentlig helt traditionelt. Jeg får mit aktivitetsbehov rigeligt opfyldt via mit job, så sammen med ungerne er jeg ikke så aktiv, siger hun.

Mette Rode Sundstrøm fik barn nummer to som 40-årig. På søndag.dk kan du læse om Bodil Jørgensen, der blev gravid i en alder af 47

Selvom det at få børn har krævet lidt mere planlægning, har det ikke forhindret dem i stadig at arbejde lige ihærdigt på at få Lauritz.coms succes længere ud i verden. Allerede nu får net-auktionen bud fra 200 lande.

Af redaktionen, soendag.dk/Traffic Center,Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.