Messerschmidt om bruddet med Dot: Det er smertefuldt

DF'eren sætter på Facebook et par ord på bruddet mellem ham og kæresten gennem otte år.
De var sammen i otte år, men nu er det slut. Morten Messerschmidt og Dott Wesmann er gået hver til sit.
De var sammen i otte år, men nu er det slut. Morten Messerschmidt og Dott Wesmann er gået hver til sit. Foto: SCANPIX arkiv

Efter otte år sammen har Morten Messerschmidt og Dot Wessman valgt at gå hver til sit. Det oplyste parret tidligere i dag i en pressemeddelelse.

Hverken den 57-årige bakkesangerinde eller Messerschmidt, 34, har lyst til at gå i detaljer om bruddet, der kommer efter otte års samvær.

Dog sætter Morten Messerschmidt, der er medlem af EU-Parlamentet for Dansk Folkeparti, på Facebook et par ord på sine følelser lige nu.

Han kalder bruddet "selvsagt smertefuldt", men understreger, at de to har mange fælles gode minder og oplevelser. Messerschmidt skriver i opslaget, at han ikke ønsker at knytte flere kommentarer til sin situation, da han betragter det som et privat anliggende.

Der er mange trøstende ord til ham i kommentarerne under updaten.

"Det er altid kedeligt når sådan noget sker, håber i har været enige om det, og at i får det godt hver for sig i fremtiden," skriver en.

"Alt har sin tid, noget tager mere tid end andet ... Men husk, alt det I har givet og været for hinanden, - har været med til at gøre Jer, til de mennesker I er i dag. Held og lykke fremover til jer begge," skriver en anden.

En tredje vil vide, hvornår Messerschmidt vender tilbage til dansk politik for at "sætte lidt fut i tingene." Det spørgsmål har han dog ikke svaret på.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.