Betalt indhold

Mere sex til gavmilde og uselviske mennesker

Man skal give for at få. Dette gør sig angiveligt også gældende, når det kommer til sex.

I samarbejde med Mathilde Mackowski fra Danmarks største forhandler af sexlegetøj Sinful.dk ser vi på, hvorfor uselviske og gavmilde mennesker har mere sex end andre.

3 gode grunde: Derfor er det godt at være uselvisk

1: Du er mere tiltrækkende for det modsatte køn

Forskerne bag et videnskabeligt studie, som for nylig er offentliggjort i The British Journal of Psychology, konkluderer, at uselviske mennesker har mere sex end egoistiske mennesker.

Ifølge forskerne forholder det sig sådan, fordi uselviske mennesker virker mere tiltrækkende for det modsatte køn.

Det gør, at de har flere sexpartnere og mere regelmæssig sex.

- Dette studie er det første, som viser en tendens til, at mennesket tiltrækkes af uselviske mennesker frem for egoister. Studiets resultater kan nemlig oversættes direkte til, at uselviskhed er en positiv egenskab at besidde, når det drejer sig om at tiltrække en sexpartner i den vestlige verden, siger psykologiprofessoren Pat Barclay, som står bag studiet sammen med professoren Steven Arnocky, der tilføjer:

- På baggrund af studiets resultater virker det til, at mennesket har udviklet sig til at være uselviske, fordi det signalerer, at det dermed besidder andre gode kvaliteter, som vi gerne vil reproducere. 

2. Kvinder bliver især tiltrukket af uselviskhed

Studiets konklusioner er dannet på baggrund af interviews med 800 personer, som blev spurgt ind til deres parforhold, samt deres tilbøjelighed til at hjælpe andre.

Deltagerne blev blandt andet spurgt om, hvorvidt de donerede penge til velgørenhed, og om de gav blod.

Interviewet indeholdt desuden spørgsmål, der omhandlede deltagernes uselviskhed i forhold til andre mennesker, hvor et specifikt spørgsmål gik på, om de hjalp fremmede mennesker over gaden.

Forskerne analyserede derefter deltagernes svar ud fra deres alder og personlighed, hvor de altså kom frem til, at de mennesker, som blev defineret som uselviske havde større succes, når det kom til dating og sex.

Selvom denne tendens gjorde sig gældende blandt begge køn, kom forskerne frem til, at det i højere grad var kvinderne, der følte sig tiltrukket af en uselvisk mand, da resultaterne viste en større succesrate på dating – og sexfronten hos mændene end hos kvinderne.

Hvis du er mand, og givende som person, er det altså et godt karaktertræk hos kvinderne.

3. Et uselvisk sexliv er et godt sexliv

 Hvis du som mand gerne vil have mere sex i hverdagen, handler det altså om at vise den uselviske og gavmilde side af dig selv til din partner.

Og det kan du gøre på mange måder, ifølge Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk.

Mathilde Mackowski mener, at den uselviske mand, er en type, der bruger god af tid på at forføre sin kvinde og giver hende et langt og lækkert forspil med hende i fokus:

- Langt de fleste kvinder får udelukkende orgasme ved stimulering af klitoris. Derfor vil en givende mand tage sig god tid under forspillet, og sikre sig, at kvinden har opnået det seksuelle klimaks, inden han bevæger sig videre til selve samlejet, siger Mathilde Mackowski.

 I den sammenhæng kan det være en god idé at tage nogle hjælpemidler i brug, da kvinden ofte har brug for omkring tyve minutters stimulering, inden orgasmen indtræffer.

Her anbefaler Mathilde Mackowski at gå på opdagelse i sexlegetøjets forunderlige verden.

Den populære og kendte Magic Wand, har en god effekt, og giver en kraftfuld vibration, der med garanti kan bringe en kvinde i den syvende orgasmehimmel.

Der er også kommet en ny type klitoris stimulator på markedet, der virker ved at stimulerer klitoris med små pulserende trykbølger. Produktet er et af de mest solgte stykker sexlegetøj til kvinder i 2016, og skulle ifølge Mathilde give fantastiske orgasmer. Du kan se womanizer stimulatoren her.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.