Meldte sig ud af V: Løkkes bror stifter nyt parti

Lars Løkke Rasmussens bror, Knud, har stiftet nyt parti i Fredensborg.
Lars Løkkes's knap så kendte lillebror, Knud, har de seneste år været aktiv i lokalpolitik.
Lars Løkkes's knap så kendte lillebror, Knud, har de seneste år været aktiv i lokalpolitik. Foto: Fredensborg kommunes hjemmeside

Knud Løkke Rasmussen, der er lillebror til Venstres Lars Løkke Rasmussen, stifter nyt parti i Fredensborg Kommune, hvor han tidligere har siddet i byrådet for Venstre.

Han meldte sig tidligere på året ud af partiet Venstre i protest mod den politiske ånd i Fredensborg kommune.

Men nu er han, sammen med en anden Venstre-afhopper Pernille Solvig Graux, klar med et nyt parti med navnet Frie Liberale.

Mistet tillid til Venstre-medlemmer

- Jeg opfatter mig selv som Venstremand, men må bare konstatere, at der er meget langt fra det Venstre, jeg kender fra den landspolitiske scene til den lokale vælgerforening og byrådsgruppe. Det er bestemt ikke en opfattelse, jeg står alene med, siger Knus Løkke Rasmussen i en pressemeddelelse.

I forbindelse med sin udmelding af Venstre tidligere på året forklarede Knud Løkke Rasmussen i en facebook-opdaterieng, at udmeldelsen ikke handlede om politik, men om to medlemmer af Venstres byrådsgruppe, som han 'helt og aldeles havde mistet enhver tillid til.'

- Siden jeg meldte mig ud af Venstre tidligere på året, er jeg blevet kontaktet af adskillige medlemmer og andre mennesker med et liberalt sind, der mangler et tilhørssted på den politiske scene i Fredensborg Kommune. Det er vi nødt til at handle på. Derfor stifter vi Frie Liberale, siger Knud Løkke Rasmussen i dag i pressemeddelelsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.