Mel B og ægtemand tjekker kvinder ud

Den tidligere Spice Girls-sangerinde Melanie Brown er vild med at kigge på kvinder sammen med sin mand, filmproduceren Stephen Belafonte.
Melanie "Scary Spice" Brown har været gift med sin mand, filmproduceren Stephen Belafonte, i syv år, men er stadig fascineret af smukke kvinder.
Melanie "Scary Spice" Brown har været gift med sin mand, filmproduceren Stephen Belafonte, i syv år, men er stadig fascineret af smukke kvinder. Foto: Joel Ryan/AP

På scenen i front for den hårdtslående 90'er pigegruppe Spice Girls var der masser af girlpower, men også hjemme i privaten var der girlpower for krydder-silden Melanie Brown.

Den 39-årige "Scary Spice" fortæller i et nyt interview med avisen The Guardian, at hun tidligere har været kæreste med en kvinde i et fire år langt forhold og derfor stadig kigger beundrende på kvinder - dog sammen med sin nuværende mand, filmproduceren Stephen Belafonte.

- Jeg er den første til at komplimentere en kvinde. Jeg kigger på min mand og siger: "Prøv lige at se hendes ben, ser hun ikke bare helt fantastisk ud," fortæller Brown.

Den nuværende talentprograms-dommer har de seneste syv år været gift med Stephen Belafonte, som hun har en datter med. Og med forholdet til Belafonte har hun fundet sin eneste ene, fortæller hun.

- Vi er meget ens. Min mand er støttende, ærlig, meget reel og elsker at arbejde. Ja, faktisk har jeg giftet mig med en udgave af mig selv, siger krydder-pigen.

Og Brown er helt sikkert rigtig glad for at være sammen med en mand efter sit indgående kendskab til kvinder.

- Kvinder er helt fantastiske, men de er også virkelig skøre, lyder det fra den tidligere "Spice Girl."

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.