Meget mere "Kurs mod fjerne kyster": Nyt far og søn-projekt

Tv-programmerne om Mikkel Behas to sønner på jordomrejse er blevet en kæmpe succes, og nu kan du også købe en bog om alle deres oplevelser til søs.
Så er der mere guf til dem, der ikke kan få nok af eventyrerne på båden Havana. 
Så er der mere guf til dem, der ikke kan få nok af eventyrerne på båden Havana.  FOTO: Scanpix

Tv-værten Mikkel Beha Erichsens to gæve sønner, Emil og Theis, drog for to år siden ud på deres livs eventyr i forældrenes båd Havana.

De sejler jorden rundt, og har planlagt at være væk fra Danmark i tre år, og det er der kommet den skønne program-serie "Kurs mod fjerne kyster" ud af. Og nu er der godt nyt til alle, der ikke kan få nok af alle eventyrerne på båden.

Undervejs på rejsen har Mikkel Beha, drengenes mor Marian og lillebror Alfred besøgt båden forskeligge steder i verden. Besøgene har ikke kun været ferie, det har også været arbejde med tv-programmerne og en ny bog, skrevet af Mikkel og sønnen Emil, skriver Billed Bladet.

Handler om udfordringer og hjemve

I den ny bog kan du blive klogere på endnu mere om båden Havana, rejsen og de tanker, som både Mikkel og Emil har haft de seneste år. 

Bogen hedder "Hej Far Kære Emil", og den er netop udgivet på familiens eget forlag, og er fin blanding af en samtale- og rejsebog, fortæller Mikkel Beha.

Bogen er en blanding mellem en samtale- og en rejsebog og med vores mailkorrespondance fra de sidste par år som en rød tråd gennem bogen, siger han.

Han forklarer, at den tog sit udspring på en lille palmeø, hvor han og sønnen Emil i en hel uge snakkede, delte erfaringer og tanker om hele rejsen, ansvaret, hjemve, længsler og udfordringer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.