Medina og kæresten fejrer mærkedag
Sangerinden Medina og hendes modelkæreste, Mikkel Gregers Jensen, fejrer deres første halvårsdag sammen som kærester.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Medina og Mikkel Gregers Jensen har nu været kærester i seks måneder.
Medina og Mikkel Gregers Jensen har nu været kærester i seks måneder. Foto: RASMUS FLINDT PEDERSEN/POLFOTO


Forholdet mellem Danmarks ukronede popdronning, Medina, og hendes modelkæreste, Mikkel Gregers Jensen, trives stadig i fuld flor.

Parret har netop fejret seks måneder sammen som kærester, og i det delte den 32-årige sangerinde et kærligt billede af på sin Instagram-profil.

Mikkel Gregers Jensen holder om Medina med den ene arm, mens han foreviger det romantiske øjeblik på en selfie med den anden. Parret står omslynget sammen i en badekåbe.

- Seks måneder sammen med ham allerede, skriver Medina til billedet, og tilføjer med et hashtag desuden kærlighedserklæringen: Du fuldender mig.

Noget tyder på, at Medina og Mikkel Gregers Jensen også fejrede dagen i festligt lag sammen med gode venner. Modellen delte således festbilleder af Medina, modelveninden Nadja Bender og sangeren Mads Langer fra Hotel d'Angleterre.

Et foto fra Benders Instagram-profil bevidner desuden, at firkløveren også var samlet i slutningen af januar til en middag i Paris.

Selv om der er et helt verdenshav, der adskiller den New York-baserede model og den Københavner-bosatte Medina, viser billeder på deres respektive Instagram-konti, at parret finder plads til masser af romantisk kvalitetstid sammen trods deres travle kalendere.

Se det søde billede af parret her: http://instagram.com/p/y0AO6hS7KQ/?modal=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.